SEGRE

FESTIVAL

El Galacticat difondrà propostes per al públic escolar i familiar

Una vintena de fans del manga japonès, ahir al primer concurs de ‘cosplay’ del Galacticat.

Una vintena de fans del manga japonès, ahir al primer concurs de ‘cosplay’ del Galacticat.SEGRE-TÀRREGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Galacticat, la mostra de cine fantàstic de Ponent, celebrarà l’any que ve el cinquè aniversari incidint en les activitats per a tots els públics i sobretot per als centres educatius. Pere Aumedes, gerent de Circuit Urgellenc, va valorar positivament les novetats d’aquest any amb diferents propostes per tota la ciutat com la Survival Zombie, que dissabte a la nit va reunir més de 500 persones, la inauguració amb recreacions de batalles medievals o el concurs de cosplay, que aquest diumenge va convocar una vintena de joves que van desfilar per la sala B de Cinemes Majèstic amb les disfresses inspirades en personatges relacionats amb l’univers manga, les sèries japoneses de personatges animats fantàstics.

La quarta edició del Galacticat, que finalitzarà avui dilluns, va comptar també amb el primer Galacticurt, amb 26 de curts a concurs. 

Els guanyadors van ser en la categoria de menors d’edat i temàtica lliure: Pol Capdevila, de l’EASD Ondara de Tàrrega amb Un cop de mà; majors d’edat de temàtica lliure, Anna Llovera, de l’EAM Leandre Cristòfol de Lleida amb Viatge sense retorn; i majors d’edat de ficció, Fran Mateu, de Cafético Films-Interface Spain Cinestia, amb Hidden Devil.

tracking