SEGRE

MÚSICA

Tretze municipis del Baix Segre, a l'Ancesa Jove d'Albatàrrec

La tercera edició de la trobada Ancesa Jove es va presentar ahir a la Diputació de Lleida.

La tercera edició de la trobada Ancesa Jove es va presentar ahir a la Diputació de Lleida.DIPUTACIÓN DE LLEIDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Albatàrrec acollirà dissabte vinent la tercera edició de la trobada musical itinerant Ancesa Jove, que s’avança una setmana per no coincidir amb la nit de Sant Joan i que comptarà amb el suport de les associacions de joves de dotze municipis més del Baix Segre: Aitona, Sarroca de Lleida, Torres de Segre, Aspa, Alfés, Montoliu de Lleida, Llardecans, Maials, Almatret, Sunyer, Sudanell i, com a nova incorporació, Torrebesses.

La cita també compta amb el suport del consell comarcal del Segrià i la Diputació de Lleida, a la seu de la qual es va presentar aquest dilluns la nova edició. A més del canvi de data, una altra de les novetats serà l’entrada gratuïta als concerts de nit al Parc del Riu d’Albatàrrec.

Les activitats es desenvoluparan des de primera hora de dissabte, amb un fòrum d’alcaldes, regidors de joventut i entitats juvenils i un vermut a les 13.00 hores, amenitzat pel grup Jam Band. A la tarda, el pati de les Escoles Velles acollirà contes amb Nopatiskos Conta Contes i la pintura d’un mural (19.30).

Tot seguit, a les 21.30 s’encendrà la foguera simbòlica i tindrà lloc un sopar popular. A mitjanit, concerts al Parc del Riu amb A KontraKorrent, Doctor Prats, Tremendos i, en acabat, discomòbil.

tracking