SEGRE

MÚSICA

El cantant de Lax'n'Busto, 'coach' al Solsonès

Ensenyarà a joves els secrets de l’ofici en el primer ‘Vaca Stage’

El guitarrista Jordi Martínez i el cantant Salva Racero, ahir a la botiga Grans Records de Lleida.

El guitarrista Jordi Martínez i el cantant Salva Racero, ahir a la botiga Grans Records de Lleida.ITMAR FABREGAT

Creat:

Actualitzat:

Els Lax’n’Busto van anunciar a finals de l’any passat una pausa després de tres dècades de discos i concerts. El cantant, el manresà Salva Racero, va afirmar aquest dimecres a Lleida que “no sé si tornarem el mes que ve, l’any que ve o mai més. Els fans no es mereixen que això acabi així, però no depèn només de mi. Això sí, si tornem, estic preparadíssim”.

Mentre duri aquest impàs, Racero segueix amb els seus projectes, entre els quals la primera edició del Vaca Stage, un curset que se celebrarà del 17 al 21 de juliol a la casa de colònies de Montpol, al municipi de Lladurs, al Solsonès.

Acompanyat del guitarrista Jordi Martínez, Racero va interpretar a la botiga de discos Grans Records la cançó No em demanis que recordi, tot un himne de la lluita contra l’Alzheimer, en la presentació d’aquest curs intensiu dirigit a joves a partir de catorze anys que vulguin aprendre totes les tecles que s’amaguen al darrere de l’escenari abans dels concerts, en definitiva, els secrets de l’ofici de músic.

“El títol del curs juga amb el backstage i la vaca de l’ambient rural, on ens tancarem cinc dies alumnes, professors i músics professionals”, va comentar Racero, il·lusionat amb aquesta iniciativa al Solsonès. Més informació i inscripcions a la pàgina web www.vacastage.cat.

tracking