SEGRE

FESTIVAL

Circ Picat espera repetir l'èxit de l'any passat, amb 15.000 visitants

Presentació ahir a la Diputació de Lleida del Circ Picat.

Presentació ahir a la Diputació de Lleida del Circ Picat.AYUNTAMIENTO DE ALPICAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La quarta edició del festival Circ Picat d’Alpicat, el 24 i 25 de juny, espera repetir l’èxit assolit l’any passat, quan uns 15.000 visitants van gaudir del certamen. Així ho van expressar aquest dijous els organitzadors en la presentació del festival a la Diputació de Lleida. Circ Picat oferirà dos dies d’espectacles gratuïts, amb nou companyies i sis espais diferents, dos dels quals de nova creació, amb el repte de consolidar-se com un referent del circ a Catalunya.

A l’acte van assistir el vicepresident quart de la Diputació, Jordi Latorre; l’alcalde d’Alpicat, Joan Gilart; i els directors del Circ Picat, Jordi Escuer i Pere Toro.

El festival oferirà espectacles familiars, tallers, una fira d’artesania i zona d’acampada. Organitzat per l’ajuntament, el Punt Jove La Unió i la companyia lleidatana Improvisto’s Krusty Show, el festival aposta per promocionar aquesta disciplina artística amb molt poca representació a Ponent.

les claus

  • Companyies. Improvistos’s, Cirkonita, Los Barlou, Circ Xic, Bot Project, El Gran Dimitri, Circo La Raspa, Psirc i Circ Vermut.
  • Escenaris. La Carpa del Parc, les places de la Natura, de l’Església i de la Biblioteca, el pati del Casal i la sala La Unió. 
tracking