SEGRE

FESTIVAL

Tomeu Penya, Gertrudis i Dr. Calypso se sumen al Paupaterres

El cantautor mallorquí Tomeu Penya, en un concert l’any passat al Cafè del Teatre de Lleida.

El cantautor mallorquí Tomeu Penya, en un concert l’any passat al Cafè del Teatre de Lleida.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tàrrega celebrarà del 13 al 15 de juliol la vintena edició del Paupaterres - Festival Musical d’Estiu de Ponent amb una catorzena de concerts. El certamen commemorarà dos dècades de trajectòria convertit en una de les principals cites de referència a Catalunya a l’estiu dedicades al pop-rock, el folk i els ritmes de fusió.

Als artistes ja anunciats (Els Amics de les Arts, Roba Estesa i La Terrasseta de Preixens) se sumen ara al cartell el cantautor mallorquí Tomeu Penya, la rumba pop dels Gertrudis, l’ska de Dr. Calypso, el duo Carles Belda & Marc Serrats i els ritmes tradicionals d’Ethno Catalonia, a més de Sons de Sobretaula, Trocamba Matanusca, Kolpez Txalaparta i Dirty Brown.

Coincidint amb el vintè aniversari, el Paupaterres creix de dos a tres dies incorporant dos concerts previs el dijous 13 amb El Sobrino del Diablo (al Bar Novum) i Fa1na (a El Gat del Rosal). El càmping municipal de Tàrrega continuarà com a escenari principal el divendres 14 i el dissabte 15.

Al festival, organitzat per l’Associació Paupaterres i l’ajuntament de la capital de l’Urgell amb la col·laboració de la Diputació i la Generalitat, no faltaran els apartats dedicats als més petits, els sopars a la fresca i el mercadillo.

tracking