SEGRE

PATRIMONI

Visites teatrals al romànic de Sant Joan de Boí i Santa Eulàlia d'Erill la Vall

Visita teatralitzada del cicle ‘Romànic a escena’ l’any passat.

Visita teatralitzada del cicle ‘Romànic a escena’ l’any passat.CENTRE DEL ROMÀNIC DE LA VALL DE BOÍ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Després de l’èxit de públic de l’any passat, el Centre del Romànic de la Vall de Boí tornarà a oferir durant aquest estiu les obres El Bestiari de Boí i Expedició 1907, dins del cicle teatral Romànic a escena.

Durant els mesos de juliol, agost i setembre, es representaran a les esglésies de Sant Joan de Boí i Santa Eulàlia d’Erill la Vall, respectivament, aquestes dos obres de teatre de la mà de l’actriu Maria Garrido i els relats d’Ota Vallès. A El Bestiari de Boí, la protagonista és una peculiar veïna de la Vall de Boí que, amb la seua gràcia peculiar, farà disfrutar el públic del bestiari medieval representat a les pintures del temple del segle XII.

A Expedició 1907, l’acció es desenvolupa al temple d’Erill la Vall, on el personatge de l’Eulàlia de ca de Sarrat oferirà un divertit recorregut per l’expedició que va visitar la Vall de Boí a començaments del segle XX, que va redescobrir-ne el patrimoni i va transformar les esglésies.

El calendari de funcions, a les 20.30 i 22.00 hores, pot consultar-se al web centreromanic.com. El cicle arrancarà el 7 de juliol i el preu de l’entrada serà de 8 euros.

tracking