SEGRE

ARTS ESCÈNIQUES

La màgia del circ al Circ Picat

Alpicat acull demà i diumenge la quarta edició del festival, amb una dotzena de companyies || Activitats familiars i espectacles per a tots els públics

Un número d’acrobàcies de l’edició de l’any passat del festival Circ Picat.

Un número d’acrobàcies de l’edició de l’any passat del festival Circ Picat.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La quarta edició del festival Circ Picat d’Alpicat arrancarà demà dissabte amb l’objectiu de repetir l’èxit de públic assolit l’any passat, quan aquesta localitat del Segrià va rebre uns 15.000 visitants per disfrutar de l’art circense.

Circ Picat oferirà espectacles familiars, tallers, una fira d’artesania i una zona d’acampada. El festival comptarà amb una dotzena de companyies i sis espais diferents d’actuació. La programació arrancarà demà amb els tallers de circ d’Improvistos’s, per continuar amb la companyia Cirkonita i Petit efecte, amb malabars i equilibris; Circ Xic amb Teatre de Funàmbuls i Los Barlou, amb Set Up (malabars, clown i equilibris); But Project amb Collage (llit elàstic); El Gran Dimitri (clown), de nou Circ Xic i finalment Improvisto’s i un Cabaret en el qual també prendran part Claudia, Circ Pistolet, Berta, Circo Afilado i Antonia.

Diumenge serà el torn per a més tallers amb Improvisto’s; Circ Xic; Circo La Raspa amb Freak Show (contorsionisme i equilibris); Psirc, amb Acrometria (acrobàcia i equilibris); Improvisto’s amb La Cirquestra (itinerant amb música); de nou Circ Xic i, per acabar, Circ Vermut amb Ni cap ni peus (pal xinès, equilibris i roda).

tracking