SEGRE

CONCURS LITERATURA

SEGRE busca escriptors

Concurs de relats obert a tots els lectors en col·laboració amb l’Escola d’Escriptura de Lleida || Començaran a publicar-se al diari el 31 de juliol

Els textos s’il·lustraran amb imatges dels col·laboradors de SEGRE en els concursos d’Instagram.

Els textos s’il·lustraran amb imatges dels col·laboradors de SEGRE en els concursos d’Instagram.@FANDELLEIDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La imaginació és una de les armes més poderoses de l’home i la literatura una de les seues vies d’expressió més freqüents. Però no sempre existeix l’oportunitat de publicar. Ara SEGRE ho posa a l’abast dels lectors. El diari ha convocat un concurs de relats i prosa poètica amb l’objectiu de publicar els treballs al diari entre els dies 31 de juliol i 3 de setembre. Els interessats podran enviar els textos al correu electrònic relats@segre.com fins al proper 15 de juliol i un jurat en seleccionarà 35 per publicar-los en paper. A més a més, tots els relats enviats es publicaran també al web de SEGRE: www.segre.com/relatsestiu.

La temàtica de les històries és completament lliure i podran estar escrites indistintament en català o en castellà. Entre aquestes el jurat seleccionarà aquells relats que consideri que tenen més qualitat formal. Hauran de tenir una extensió mínima de 5.000 caràcters i màxima de 7.000, sempre amb espais inclosos.

El jurat està format per les escriptores Rocío Curiel, Teresa Muñoz i Mertxe París, totes elles professores, entre altres centres, de l’Escola d’Escriptura de Lleida, col·laborada del concurs.

Així mateix, els participants podran optar a diversos premis. D’una banda, el premi del jurat consistirà en la matrícula a un curs d’escriptura organitzat per l’Escola d’Escriptura de Lleida. Per una altra banda, el públic també podrà escollir el seu relat favorit i l’elegit guanyarà una estada per a dos persones a l’Hotel Guitart Grand Passage ****S de Barcelona, que inclou allotjament en habitació doble i esmorzar. A més, els 35 seleccionats podran disfrutar d’una subscripció semestral gratuïta a SEGRE Prèmium, la versió digital del diari.

Els relats estaran il·lustrats amb una selecció d’imatges dels col·laboradors de SEGRE en els concursos d’Instagram, sobretot, aquelles centrades en l’street art, encara que no exclusivament. De moment, el concurs ja ha despertat expectació i s’han rebut els primers relats.

tracking