SEGRE

MÚSICA

Compte enrere per a la 20a edició del Festival Paupaterres de Tàrrega

La firma es va oficialitzar ahir a la fàbrica Moritz de Barcelona.

La firma es va oficialitzar ahir a la fàbrica Moritz de Barcelona.AYUNTAMIENTO DE TÀRREGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Paupaterres de Tàrrega, Festival Musical d’Estiu de Ponent, que aquest any arriba a la vintena edició, comptarà amb el patrocini de l’empresa de cervesa Moritz. La firma establerta a Barcelona ja havia col·laborat amb el certamen de Tàrrega i ara s’ha convertit en patrocinador oficial.

Representants de l’Associació Paupaterres i de Moritz van firmar un conveni que fixa els suports publicitaris en els quals figurarà la marca. Destaquen les pancartes que il·lustraran i complementaran l’escenari principal del certamen, així com la decoració del càmping municipal, espai principal del festival.

La 20a edició del Paupaterres se celebrarà els pròxims dies 13, 14 i 15 de juliol amb catorze concerts. El certamen commemorarà dos dècades de trajectòria convertit en una de les principals cites de referència a Catalunya respecte al pop-rock, el folk i els ritmes de fusió.

Al cartell figuren grups i solistes com Els Amics de les Arts, Roba Estesa, Tomeu Penya, Gertrudis, Dr. Calypso, Carles Belda & Marc Serrats, La Terrasseta de Preixens, Ethno Catalonia, Sons de Sobretaula, Trocamba Matanusca, Kolpez Txalaparta o Dirty Brown. Està organitzat per l’ajuntament i l’associació Paupaterres.

tracking