SEGRE

SEU VELLA MUSIC FESTIVAL

El jazz regna a la Seu Vella

La càlida veu i la trompeta d’Andrea Motis obren el nou festival hereu de Concordia || ‘Emotional dance’ va comptar amb el Juan Chamorro Quartet

Andrea Motis, acompanyada pel Juan Chamorro Quartet, va posar la Seu Vella a ritme de jazz.

Andrea Motis, acompanyada pel Juan Chamorro Quartet, va posar la Seu Vella a ritme de jazz.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Primer concert de la primera edició del Seu Vella Music Festival. Andrea Motis, acompanyada del Juan Chamorro Quartet, va estrenar aquest diumenge la gran aposta cultural de l’estiu de Lleida. La nau central de l’antiga catedral, plena, va ser l’escenari en el qual es va desenvolupar l’Emotional dance, el títol de l’espectacle.

La càlida veu de la jove Andrea Motis i la seua trompeta van ser les grans protagonistes d’un concert en el qual el jazz es va fusionar amb el patrimoni. El Seu Vella Music Festival recull l’herència de Concordia, que aquest any hauria arribat a la dotzena edició.

El cantautor de Solsona prendrà el relleu d’Andrea Motis el dia 8, a les 20.30 h, a la nau central

El director del Consorci del Turó de la Seu Vella, Joan Baigol, va explicar que s’ha conservat l’essència, però s’ha traslladat a l’estiu per poder utilitzar també el claustre en la programació. Aquest diumenge es va optar per la nau central atès el carisma d’Andrea Motis, que s’ha convertit en tot un fenomen d’àmbit europeu amb la seua reinterpretació de la música jazz.

Motis va arribar a Lleida acompanyada de Joan Chamorro (contrabaix, saxo tenor, flauta, veu, arranjaments, producció i direcció musical), Ignasi Terraza (piano), Josep Traver (guitarra) i Esteve Pi (bateria).

El Seu Vella Music Festival naix amb la voluntat de convertir-se en el gran festival d’estiu de Lleida, en paraules de l’alcalde, Àngel Ros, el dia de la presentació.

tracking