SEGRE

CLÀSSICA

Joves pianistes de tot el món 'copen' el Ricard Viñes

Jovencísimos participantes en el 1st Ricard Viñes Piano Kids and Youth.

AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El 1st Ricard Viñes Piano Kids & Youth va entregar aquest diumenge a la tarda els premis als guanyadors de la primera edició del concurs. En la III categoria, de fins a 17 anys, van resultar premiats Minjae Back, de Corea del Sud; Simon Buerki, de Suïssa, i Noel Redolar, de Saragossa.

El jurat també va atorgar el premi especial Repertori Enric Granados a Eduardo Alemany, de València. En la II categoria, per a pianistes de fins a 14 anys, els tres primers classificats van ser: Trans Minh, del Vietnam; Noelia del Carmen Navas, d’Alcorcón, i Eveline Medvedko, de Rússia. Pel que fa a la I categoria, de fins a 11 anys, els guanyadors van ser: Eva Garet, de Romania; Martim Coimbra, de Portugal, i ex aequo Yujin Kim, de Corea del Sud, i Ot Ortega, de Berga.

Igualment, es van lliurar mencions d’honor a Miguel Iglesias, María Linares i Sébastien Péllet, en la III categoria; a Cristina Aracil, Silke Ribes, Adrià Saz i Danivel Weronski, en la II categoria, i a Carlos Aracil, Henar Fernández, Ivana Mazneikova i Carla Roman, de fins a 11 anys.

La tinent d’alcalde Sara Mestres va remarcar que Lleida, amb aquesta iniciativa, posa en relleu la seua vocació cultural i musical. El concurs ha comptat amb la participació de mig centenar d’intèrprets.

tracking