SEGRE

L'EGM reafirma el lideratge de SEGRE

Gairebé triplica el nombre de lectors del seu seguidor immediat a Lleida, ‘La Vanguardia’

Portada de SEGRE

L'EGM reafirma el lideratge de SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El diari SEGRE consolida el seu lideratge a la província de Lleida. Així es desprèn de les dades de la segona onada de l’any de l’Estudi General de Mitjans (EGM), que situa el diari SEGRE lluny del seu perseguidor immediat a la demarcació, ‘La Vanguardia’, al qual gairebé triplica en nombre de lectors.

Segons l’EGM, l’audiència de SEGRE arriba als 77.000 lectors diaris en territori estatal. Pel que fa a Catalunya, arriba als 76.000 i, concretament a la demarcació de Lleida, la xifra és de 73.000 lectors al dia, mantenint les xifres de la darrera onada i el lideratge.

A la província de Lleida, el seu seguidor immediat que és ‘La Vanguardia’ només arriba als 26.000. I la resta de competidors aconsegueixen xifres força més baixes: ‘El Periódico’, amb 13.000, ‘El País’ amb 7.000 i, finalment, ‘Ara’, que es queda en 4.000 lectors diaris.

En aquesta onada de l’EGM destaca la incorporació en les dades d’audiència del suplement ‘Lectura’, el magazine dominical de SEGRE, que arriba als 9.000 lectors setmanals.

SEGRE ocupa el lloc 44è en el rànquing estatal de diaris. I, a Catalunya, es col·loca en la 11a posició del rànquing, per damunt d’altres diaris regionals com ‘Regió 7’ i ‘Diari de Girona’.

tracking