SEGRE

FESTIVALS

Mil abonaments al Doctor Music

El festival de la vaca d’Escalarre ja ha venut un miler de tiquets per a la Reincarnation Edition del 2019 || Prereserves de 215 persones per a les degustacions a càrrec del xef Albert Adrià

Organitzadors i autoritats, als prats d’Escalarre.

Organitzadors i autoritats, als prats d’Escalarre.LLEONARD DELSHAMS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

A falta de dos anys (o 24 llunes, segons es calculi) per a la Doctor Music Festival Reincarnation Edition, ja s’han venut mil abonaments per al certamen, que tindrà lloc del 12 al 14 de juliol del 2019. D’aquests, un 40% els han comprat persones que van assistir a alguna de les edicions anteriors (1996, 1997 i 1998), per la qual cosa els seus responsables són molt optimistes quant a les previsions de venda.

Són paraules del director del certamen, Neo Sala, durant la presentació aquest dimarts del festival per al públic català, després que al febrer Londres n’acollís la posada de llarg internacional. A més, Sala va explicar que també s’havien fet 215 prereserves per disfrutar de les degustacions que prepararà el xef Albert Adrià amb productes del Pallars, una proposta gastronòmica que suposarà que tanqui el seu restaurant Tickets de Barcelona durant una setmana i el traslladi al recinte d’Escalarre, com va informar SEGRE. Cada pre-reserva és per a quatre persones, amb la qual cosa els comensals ja són 860.

La capacitat prevista és d’uns 400 al dia. A més, els ajuntaments d’Esterri d’Àneu, la Guingueta d’Àneu, Alt Àneu i Espot ja han firmat els contractes amb una setantena de propietaris per llogar les 140 hectàrees de prats que ocuparà el recinte, que econòmicament suposa uns 125.00 o 150.000 euros, va explicar l’alcalde d’Esterri, Ramon Villuendas, que també va posar l’èmfasi en la il·lusió de la gent de la zona en aquesta nova edició, termes similars amb els quals es va expressar el president del consell comarcal de Pallars Sobirà, Carlos Isús.

Dilluns a la nit, 32 persones de l’equip de Doctor Music van dormir al lloc per captar les energies de l’espai (vegeu el desglossament). Això sí, de moment, no se sap res del cartell, únicament que hi haurà artistes consagrats i novells, nacionals i internacionals.

dades

  • 1.000 abonaments venuts. A dos anys vista del festival, ja s’ha venut un miler d’abonaments (entre 115 i 160 €), del 12 al 14 de juliol del 2019.
  • 40% de ‘reincidents. D’aquests mil abonaments, un 40% són de persones que han demostrat que van estar en alguna de les edicions anteriors.
  • 215 prereserves gastronòmiques. Unes 215 persones han fet prereserva per disfrutar de les degustacions del xef Albert Adrià. Cada prereserva és per a 4 comensals.
  • 140 hectàrees. Ja s’han firmat tots els contractes amb la setantenta de propietaris dels prats on s’instal·larà el Doctor Music Festival. 
Organitzadors i autoritats, als prats d’Escalarre.

Organitzadors i autoritats, als prats d’Escalarre.LLEONARD DELSHAMS

Organitzadors i autoritats, als prats d’Escalarre.

Organitzadors i autoritats, als prats d’Escalarre.LLEONARD DELSHAMS

tracking