SEGRE

MÚSICA NOVETATS

Ritmes 'made in Lleida' per a aquest estiu

Dos joves lleidatans, Lo Pau de Ponts i SoulKids, intenten posicionar-se entre els èxits d’aquesta temporada || ‘Lo cantant latino’, del primer, amb 27.000 reproduccions en menys d’una setmana

Lo Pau de Ponts durant una de les seues actuacions en directe.

Lo Pau de Ponts durant una de les seues actuacions en directe.P. P.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’estiu sempre va acompanyat de cançons enganxoses que animen i fan més suportables les altes temperatures. En aquest sentit, dos joves lleidatans han apostat per fer-se un lloc en el món de la música convertint les seues lletres en possibles èxits d’internet i les xarxes socials. El primer seria el ja conegut Lo Pau de Ponts, l’àlies de Pau Pinós, que recentment ha estrenat Lo cantant latino, una cançó amb accent de Lleida que segueix apostant per l’humor satíric, i el segon, Ignasi Amor, de nom artístic SoulKids, una jove promesa de la música electrònica que, amb Now, la seua primera producció, ha aconseguit posicionar-se durant dos dies seguits entre els cent senzills més descarregats de la plataforma iTunes a Espanya.

Lo Pau de Ponts, un artista al més pur estil de La Trinca que ja va arrasar l’any passat versionant cançons –La nòvia estiueja a Salou i A poc a poc acumulen més de 840.000 visites a la plataforma YouTube–, ara s’ha decantat per “crear una cançó pròpia en col·laboració amb un músic dominicà, Fresshh González, amb la qual pretenem parodiar els típics videoclips de música llatina”.

SoulKids, per la seua banda, va decidir col·laborar amb Clipper’s Sounds, una important discogràfica espanyola de música electrònica. “Treballo com a discjòquei des de fa prop de deu anys, però aquesta és la primera vegada que aconsegueixo acabar un projecte propi”, va explicar el jove a aquest diari. “El 10% dels beneficis aconseguits amb les vendes anirà destinat a les gosseres de Lleida. Sempre he intentat col·laborar amb aquestes entitats i crec que no està mai de més un petit ajut econòmic.”

Lo Pau de Ponts durant una de les seues actuacions en directe.

Lo Pau de Ponts durant una de les seues actuacions en directe.P. P.

tracking