SEGRE

CINE

Cinemon se centrarà aquest any en les realitats de Colòmbia

Presentació ahir de la dotzena edició del cicle de cine solidari de carrer Cinemon de Lleida.

Presentació ahir de la dotzena edició del cicle de cine solidari de carrer Cinemon de Lleida.PAERIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La dotzena edició del Cinemon Cicle de Cinema Solidari al Carrer de Lleida se centrarà en les diferents realitats que es viuen a Colòmbia. Per això, els pròxims divendres 14 i dissabte 15, la part per als vianants de l’avinguda Fleming acollirà actuacions musicals, curtmetratges, documentals i pel·lícules.

A través d’aquest cicle de cine es mostraran les diferents situacions que atansaran l’espectador a seqüències culturals i socials d’aquest país. Per això, els espectadors podran fer un recorregut vivencial, geogràfic i cultural a través de les condicions de vida de les persones colombianes amb curtmetratges i llargmetratges com Huellas que no callan, María llena eres de gracia, Mujeres resueltas a construir la paz o La milagrosa.

A més a més, les associacions Garrigues Cooperació Internacional i ACDC Lleida.cat prepararan durant els dos dies plats típics colombians i muntaran una parada d’artesania colombiana.

Cinemon treballa cada any un objectiu diferent, relacionat amb els drets humans, les relacions nord-sud o la lluita contra el racisme i la xenofòbia, sempre mantenint el vessant solidari del cicle de cine i amb un conjunt d’entitats diferents especialitzades en la temàtica.

tracking