SEGRE

PAERIA URBANISME

El PDeCAT demana paralitzar el concurs per al Parc de les Arts i escoltar els veïns

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El grup municipal del PDeCAT i Unió a Lleida ha presentat quinze al·legacions al concurs públic per al projecte de licitació del Parc de les Arts, al solar del carrer Alcalde Pujol, en les quals, entre altres aspectes, reclama a l’equip de govern del PSC que el paralitzi fins que no s’assoleixi el consens amb els veïns del barri de Camp d’Esports.

Aquest partit també reclama que les al·legacions es resolguin en el ple municipal, obert al públic, i no a través de la Junta de Govern local.

El president del grup polític, Toni Postius, va recordar ahir que el projecte que impulsa la Paeria “va sorgir com una promesa d’última hora a la campanya electoral de les últimes eleccions municipals” i que no compta amb el suport dels veïns. En aquest sentit, va citar la plataforma El Parc és Nostre, que s’oposa a un projecte que contempla “una privatització encoberta” de part d’“un solar indigne que fa vint anys que espera que s’urbanitzi”. Postius va afegir que “no es pot treure a concurs públic una cosa en la qual les cartes ja estan marcades”, recordant el protocol d’intencions firmat el 2015 amb la Fundació Sorigué.

tracking