SEGRE

PROJECTES

Movistar+ i Netflix, interessades en una sèrie 'nascuda' a Lleida

Campanya de micromecenatge per al projecte, que podria rodar-se a Lleida

Una de les seqüències d’‘Arkhana’, amb Alain Hernández caracteritzat com a Aldaleon.

Una de les seqüències d’‘Arkhana’, amb Alain Hernández caracteritzat com a Aldaleon.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Lleida podria convertir-se en una de les seus del rodatge del capítol pilot de la sèrie de gènere èpic fantàstic Arkhana, el projecte del qual es presentarà al restaurant La Pifia de la capital del Segrià demà dissabte a les 19.00 h.

En cas de ser així, el Magical seria una de les localitzacions de rodatge, així com la Seu Vella, el castell de Gardeny i diversos enclavaments de la ciutat. “Hem vist el Magical i és un lloc fantàstic per convertir-lo en un dels platós”, va explicar a SEGRE el cineasta oscenc Fernando Silvano Gil Pérez, que va estudiar a l’EPS de la UdL.

La sèrie es basarà en els llibres homònims publicats per ell mateix a la lleidatana Milenio. La seua temàtica ha interessat tant a la plataforma espanyola Movistar+ com a l’americana Netflix, fet que suposa tot un al·licient per als seus responsables.

Per això, ara es troben immersos en el rodatge del capítol pilot. Han acabat la primera part, produïda per The Wise Elm gràcies a finançament privat i amb el material rodat han realitzat dos teasers-trailer. Per a la segona, han iniciat una campanya de micromecenatge a través de Kickstarter (https://www.kickstarter.com/projects/1399923628/arkhana-fantasy-tv-series), que havia superat aquest dijous els 20.000 euros dels 50.000 necessaris.

Compten amb una setmana més de termini per aconseguir el seu objectiu. Les col·laboracions poden ser des de 10 euros fins a 1.000 i els mecenes comptaran amb diferents “recompenses” segons la seua aportació, que poden anar des de la banda sonora de la producció fins a la participació com a extra passant per pòsters firmats, entre d’altres.

El món Kizo i els Arkhans El argument gira entorn del món Kizo, governat pels Grans Arkhans i envoltat d’un mur de foscor que els Arkhans intenten descobrir com aturar, ja que destrueix els territoris que assoleix. “Parlem de terrorisme, d’immigració, i de temes actuals que poden extrapolar-se al nostre país malgrat ser una història de fantasia”, va explicar el director. Els protagonistes són Alain Hernández (Aldaleon), Ana del Arco (Helena), Lídia Casanova (Kali), José Tobella (Orestes), Montse Gabriel (Vendhimia) i Ismael de la Hoz (Phalantas).

tracking