SEGRE

LITERATURA NOVETATS

Viatge literari a Invernàlia

Jaume Palau publica ‘De vacaciones por los siete reinos’, guia de llocs en els quals es va rodar ‘Joc de Trons’ || El seu segon llibre de guies cinematogràfiques

Viatge literari a Invernàlia

Viatge literari a Invernàlia

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El lleidatà Jaume Palau ja va deixar patent fa dos anys amb Licencia para viajar que era un fan del turisme cinematogràfic. Si llavors es va endinsar en el món de James Bond ara s’ha atrevit amb una de les sèries de més èxit dels últims anys, Joc de Trons.

Coincidint que dilluns a la matinada s’estrena l’esperat primer capítol de la setena temporada, a partir de la setmana que ve es podrà trobar a les llibreries el segon llibre de Palau: De vacaciones por los siete reinos, el subtítol del qual no deixa lloc a dubtes: Guía definitiva de viajes en los escenarios de Juego de Tronos.

Així, aquest diplomat en Turisme establert a Mollerussa ha viatjat per tots els escenaris espanyols en els quals s’ha rodat la sèrie basada en les novel·les de George R. R. Martin, de Girona a Navarra passant per Andalusia, entre altres enclavaments, i els descriu al llibre, profusament il·lustrat. A part dels escenaris de rodatge, també detalla alguns dels llocs d’interès dels voltants, així com possibles rutes.

Tanmateix, no es queda aquí sinó que Palau també ha detallat la resta d’escenaris europeus i africans en els quals s’han rodat les escenes dels regnes imaginaris de Ponent i de les ciutats lliures o terres dels dothrakis. Potser els lectors no es trobin amb Daenerys Targaryen, Tyrion Lannister o Arya Stark, però sí que els donarà l’oportunitat d’imaginar que estan a Invernàlia o Yunkai.

Els escenaris de James Bond, la seua primera incursió editorial Jaume Palau va publicar la tardor del 2015 Licencia para viajar. Guía definitiva de viajes por el mundo de 007, un llibre que descriu pràcticament tots els llocs del planeta pels quals ha passat l’agent secret de l’MI6 creat per Ian Fleming, James Bond. A banda del Regne Unit, Palau descrivia països com per exemple Jamaica, Tailàndia o la República Txeca, entre d’altres. No en va aquest seductor personatge ha viscut aventures per mig món i pràcticament tots els continents, a excepció d’Oceania. No queda cap dubte que és un gran fan del personatge.

Jaume Palau, amb el seu llibre anterior, ‘Licencia para viajar’.

Jaume Palau, amb el seu llibre anterior, ‘Licencia para viajar’.SEGRE

tracking