SEGRE

CINE

Musical d'animació noruec, amb accent dels Pastorets Rock

Ferran Aixalà, de Pastorets Rock, en un moment del doblatge del film ‘El bosc de Haquivaqui’.

Ferran Aixalà, de Pastorets Rock, en un moment del doblatge del film ‘El bosc de Haquivaqui’.PACK MÀGIC

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Quatre integrants de la popular banda lleidatana Pastorets Rock, amb el cantant, actor, clown i presentador Ferran Aixalà al capdavant, han posat la veu a quatre personatges de la versió en català de la pel·lícula musical d’animació noruega El bosc de Haquivaqui, tot un èxit de públic al país nòrdic i que s’estrenarà a Catalunya el pròxim 1 de desembre.

La pel·lícula, que ja s’ha venut a 37 països de tot el món, mostra la vida dels animals al bosc en la tradició de les faules més clàssiques, amb un món inventat que anhela pau i convivència i en el qual els conflictes es resolen de manera pacífica. Jordi Huete, Clara Olmo, Marta Rosell i Ferran Aixalà han finalitzat als Estudis de Doblatge Digital de Barcelona una experiència singular.

“El doblatge de pel·lícules d’animació era una cosa que desconeixíem, però ens ha fet molta il·lusió”, va comentar aquest dilluns a SEGRE Aixalà, que va confirmar que els quatre personatges interpretats pels membres de Pastorets Rock parlaran i cantaran en un català amb accent de Lleida. Com a actors que també són, Aixalà va comentar que “ha estat com el teatre de titelles però, en lloc de manipular els titelles, es tractava de fer-los parlar i cantar”.

tracking