SEGRE

PINTURA

El guanyador de 2015, premi del Cercle de Belles Arts de Lleida

Repeteix José Manuel Albarrán, de Huelva

El jurat, ahir al Cercle de Belles Arts amb la pintura guanyadora, de l’artista José Manuel Albarrán.

El jurat, ahir al Cercle de Belles Arts amb la pintura guanyadora, de l’artista José Manuel Albarrán.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Dos anys després, l’artista de Huelva José Manuel Albarrán va tornar a guanyar aquest dimecres el primer premi del certamen de pintura del Cercle de Belles Arts de Lleida.

Albarrán, de la localitat de Bollullos Par del Condado, va guanyar el 2015 la 31a edició del certamen i ahir el jurat va tornar a triar l’obra que va presentar aquest any al premi, titulada Cartografia de Granada, com a guanyadora dels 3.700 euros amb els quals l’Institut d’Estudis Ilerdencs dota aquest concurs, dedicat enguany al 70 aniversari del Cercle de Belles Arts.

D’altra banda, el jurat va atorgar el premi del Cercle i Arts de Ponent, dotat amb 1.400 euros i reservat a socis d’aquestes dos entitats, a Teresa Camí Mateu, de Vilaller i establerta a Lleida, per la tela titulada Capella de l’Epifania.

I el premi de 800 euros dels Armats de Lleida, per a artistes lleidatans, va correspondre a l’obra Marià i Màrius Torres, d’Adam del Desert (Marc Macià), de les Borges Blanques.

També es van atorgar mencions a Pedro Peña, Josep Pascual, Yolanda Cotonat, Juan Luis Jardí i Guillermo Pérez. L’exposició amb els guanyadors, el 21 setembre a l’IEI.

tracking