SEGRE

ESPECTACLES

Lo Balconet de Can Colapi, amb concerts, teatre i audiovisuals

Organitzadors i autoritats, en la presentació ahir de la temporada de Lo Balconet de Can Colapi.

Organitzadors i autoritats, en la presentació ahir de la temporada de Lo Balconet de Can Colapi.SEGRE TÀRREGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’associació Nous Espais de Tàrrega tornarà a portar la cultura més alternativa i inconformista al Camp dels Escolapis amb el festival multidisciplinari Lo Balconet de Can Colapi.

La novetat serà l’estrena de la cervesa artesana de Lo Balconet, de la qual se serviran 600 litres els dies del festival, del 27 al 30 de juliol, que torna a canviar de data i passa de principis a finals de mes.

El festival, amb entrada gratuïta, acollirà més d’una desena de propostes entre concerts, molts a càrrec de grups locals i emergents; el ja tradicional carnaval d’estiu dedicat als dibuixos animats, les arts escèniques i audiovisuals. Dissabte al migdia repetirà el vermut popular amb música després de la bona acollida de l’any passat.

Dijous estarà dedicat a la música amb les actuacions de Panellet i Les Sueques. Divendres, el públic podrà veure l’audiovisual On són les dones targarines? i completarà la jornada la música d’Anti-Patiks i Disaster Jacks. Dissabte, vermut al migdia i carnaval d’estiu cap al tard amb premis a les millors disfresses amenitzat amb el DJ Txiviru. Per acabar, diumenge contacontes amb La Dragona, demostració de claqué amb A-Ritmiks i concert de Rolling Beat Machine.

tracking