SEGRE

MÚSICA CONCERTS

El talent de Franco Battiato rendeix el públic del Festival de Peralada

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les 1.700 localitats amb què compta l’Auditori del Parc del Castell de Peralada es van omplir dissabte a la nit per escoltar el polifacètic Franco Battiato, en la que va ser la seua primera actuació al festival de música de la localitat empordanesa. Una funció que es va tancar amb una llarga ovació després de dos hores de repertori. Battiato va començar amb Stati di gioia, però de seguida va sonar un dels grans èxits de l’italià, Povera patria. Tot per enllaçar vint-i-tres peces fins que Battiato i els sis músics que l’acompanyaven van sortir de l’escenari.

Un repertori que va acabar amb E ti vengo a cercare, que va precedir el final de concert que tots els espectadors esperaven. Cinc bisos, entre els quals Voglio vederti danzare, que van fer aixecar el públic de Peralada. El Festival de Peralada rebia així un dels grans noms d’aquesta 31a edició, que va desgranar les cançons que l’han fet famós al llarg de la seua trajectòria. Era la primera vegada que l’italià visitava el festival, però, si es jutja per la reacció final del públic, podria no ser l’última.

El director del festival, Oriol Aguilà, es va mostrar “molt satisfet” de tenir Battiato a Peralada i va reconèixer que “era estrany” que no hagués actuat mai en el certamen.

tracking