SEGRE

INICIATIVES

'Aula' de música electrònica

Marc Marzenit impulsa Aulart, una plataforma per conèixer de primera mà la tasca dels productors de música electrònica || El projecte s’estrena avui

Marzenit, un dels productors d’electrònica de més projecció.

Marzenit, un dels productors d’electrònica de més projecció.DANNY GIBERT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

És un dels productors de música electrònica lleidatans amb més projecció internacional i des de fa més de quinze anys ofereix també classes i master class. Ara el mollerussenc Marc Marzenit (1983) s’ha embarcat en una nova aventura perquè tots aquells que ho desitgin puguin aprendre de l’experiència dels grans productors de música electrònica.

Aulart Music Masterclass (www.aulart.com), que es posa en marxa avui, és “una plataforma educativa que ofereix master class online en format de vídeo amb alguns dels productors més respectats del gènere”, va explicar a SEGRE el mateix Marzenit, que impulsa aquesta iniciativa juntament amb Javi Robledo.

Marzenit, Robert Babicz, Pig&Dan o Uner, alguns de la trentena de productors que hi participaran

“La idea va sorgir fa uns deu mesos, perquè feia temps que constatàvem que era una necessitat de la societat: hi ha molta gent que vol aprendre, les classes estan massificades i exercir de productor no és com ser DJ, es necessiten molts més coneixements físics i tècnics”, va assenyalar Marzenit. Per aquesta raó, ja han contactat amb una trentena de professionals de tot el món que oferiran la seua experiència als usuaris.

El lleidatà, a més de ser un dels fundadors de l’innovador projecte, s’encarregarà de visitar aquests músics als seus estudis i preguntar-los tot allò que pot interessar als usuaris perquè aquests en treguin el màxim profit possible, analitzarà les seues formes de treball, el seu equip, abordarà la seua experiència i tot allò que té a veure amb la seua creació de música electrònica.

La plataforma www.aulart.com està previst que entri avui dimarts en funcionament. La primera master class gratuïta estarà protagonitzada pel mateix Marc Marzenit. Posteriorment, també està previst que s’ofereixin sessions artistes de la talla de Robert Babicz, Pig&Dan o el lleidatà Uner, entre molts d’altres.

Algunes de les propostes de la nova plataforma seran gratuïtes, mentre que d’altres tindran fórmules de pagament.

tracking