SEGRE

TRADICIONS MÚSICA

La Trobada amb els Acordionistes es trasllada a Arsèguel amb 15 actuacions

Una de les actuacions de la trobada.

Una de les actuacions de la trobada.RÀDIO SEU/TWITTER

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’Alt Urgell és l’escenari aquest cap de setmana del festival de música tradicional més antic de Catalunya, la Trobada amb els Acordionistes del Pirineu, que aquest any arriba a la 42 edició.

El programa de concerts es va estrenar divendres a la Seu d’Urgell i ahir es va traslladar Arsèguel, bressol de l’esdeveniment, on al migdia van actuar Pilar Planavila, Ivan Caro i el Grup ROT (Erika Weigand, Josep Vilarrubla Pepon, Elías Porter, Laura González i Quique Pérez). A la tarda, el parc de l’Església va acollir l’actuació de Ribatònics, un grup format per tretze músics de la Ribagorça. El concert central de la trobada estava previst per a les deu de la nit, amb l’actuació de 15 grups internacionals.

Avui diumenge l’activitat seguirà a Arsèguel, amb la presència del reconegut panderetista basc Xabier Leturia, acompanyat per Jordi Blasco, Agustí Porta i Àngel Laguna. També actuarà el grup Marsupialis, amb Eduard Casals, Cati Plana, Marc Figuerola, Boris Pi i Xavi Garcia.

La trobada oferirà dos concerts més després del cap de setmana. Tindran lloc demà a les 20.00 hores a la plaça dels Oms de la Seu, amb 30 acordionistes catalans, i dimecres a les 22.00 hores, al Casino Ceretà de Puigcerdà.

tracking