SEGRE

MÚSICA

Comença el curs de cant de Castellserà amb una vintena d'inscrits

Una de les classes, aquest dilluns a Castellserà.

Una de les classes, aquest dilluns a Castellserà.SEGRE TÀRREGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Castellserà acull aquesta setmana la 17a edició del curs de cant, amb una vintena d’alumnes, una xifra similar a edicions anteriors. Organitzat pel consistori i l’Agrupació Coral Flors d’Urgell, consta de dos modalitats: tècnica vocal, que incideix en la veu i el treball corporal, i cant, en què els inscrits potencien la tècnica vocal, la interpretació i el treball corporal.

La majoria dels alumnes procedeix de la província de Lleida, tot i que també n’hi ha d’inscrits de la Franja, la resta de Catalunya, el País Valencià i fins i tot un d’Anglaterra. Molts repeteixen des de les primeres edicions.

Els professors són Bruno Henriques, Alfons Escué, Dolors Escué i Asun Florensa. Maria Lluïsa Gené, de l’Agrupació Coral Flors d’Urgell, va destacar el gran esforç que suposa mantenir el curs “amb professors d’una excel·lent trajectòria” en un poble petit com Castellserà.

El director artístic, Bruno Henriques, va posar l’èmfasi que “la carrera de cant és molt llarga, uns deu anys, i és difícil aconseguir el perfeccionament”. El curs acaba dissabte amb una audició oberta al públic.

tracking