SEGRE

ARTS ESCÈNIQUES

Seguir FiraTàrrega a ritme de música

Organitzen deu itineraris artístics amb títols de cançons per ajudar a seguir la majoria dels espectacles teatrals || A la venda les entrades anticipades per internet

‘Agua’, de Chey Jurado, forma part de l’itinerari ‘Walk this way’, de Run DMC i Aerosmith.

‘Agua’, de Chey Jurado, forma part de l’itinerari ‘Walk this way’, de Run DMC i Aerosmith.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

FiraTàrrega, que se celebrarà del 7 al 10 de setembre, ha dissenyat deu itineraris artístics diferents per segmentar la majoria de la programació i fer-la més accessible a l’espectador. Els itineraris s’han confeccionat utilitzant els títols de deu cançons representatives de la història de la música, que serviran de guia en l’elecció dels espectacles.

Així, la primera ruta fa referència a Highway to hell, d’AC/DC, i inclou les obres que els organitzadors consideren “adrenalítiques”, com les de les companyies Weibel Weibel Co. o La Fem Fatal, entre d’altres. La segona recorda Last dance, de Donna Summer, amb espectacles de dansa.

El tercer itinerari al·ludeix al tema Respect, d’Aretha Franklin, amb propostes com la de Carla Rovira. El quart se centra en Life of Mars, de David Bowie, i en companyies de l’estil de Ferida. El cinquè està dedicat a Radio Baghdad, de Patti Smith,i aquí s’han inclòs l’espectacle del lleidatà Ferran Orobitg o l’inaugural d’Ada Vilaró & Josep Perelló.

El sisè fa referència a Another brick in the wall, de Pink Floyd, i inclou companyies com La Petita Malamaluga. Oye cómo va, de Celia Cruz; Walk this way, de Run DMC i Aerosmith, i No tinc temps, de Mazoni, són altres dels itineraris. L’últim, dedicat al tema Wa yeah, d’Antònia Font, és una proposta d’experts del portal Recomana.cat.

D’altra banda, ja estan a la venda a través d’internet les entrades anticipades, que funcionen amb el sistema hometicket. Els preus de les sessions de pagament oscil·len entre els 5 i els 15 euros, però les localitats que s’adquireixin abans del 4 de setembre tindran un 20% de descompte.

tracking