SEGRE

ESPECTACLES

Busquen a Lleida joves talents vocals i musicals

Per al primer espectacle de pop-rock juvenil ‘Popkids’

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’Auditori Enric Granados acollirà el 21 d’octubre el primer espectacle de pop-rock juvenil, Popkids. Serà el resultat d’una iniciativa presentada aquest dijous a la Paeria i produïda per Drac Màgic Events, l’objectiu de la qual és detectar i promoure el talent de joves d’entre 10 i 17 anys.

Per a això, aquest dijous va començar un càsting en el qual els interessats poden inscriure’s de dos formes: a través del web www.popkids.cat, en què els joves hauran d’omplir un formulari i enviar un petit vídeo interpretant una cançó.

També poden presentar-se al càsting els dies 2 i 3 de setembre a Lleida. Una vegada seleccionats, un equip professional de músics entregarà a cada finalista una o dos cançons que hauran de preparar i interpretar en el concert.

Durant aquest temps, músics professionals liderats per Salva Racero, excantant de Lax’n’Busto, els “donaran eines perquè aprenguin tècniques vocals i musicals”. Finalment, actuaran a l’Auditori al costat de deu músics professionals.

La Paeria col·labora en l’esdeveniment, a banda de L’Intèrpret, Bossa Records i Inlingua, que exerceixen de mecenes. Racero també va presentar fa unes setmanes a Lleida el projecte Vacastage, que s’havia de celebrar al juliol al Solsonès, encara que finalment es va ajornar fins al 2018.

L’alcalde accidental, Rafel Peris, amb els organitzadors, ahir.

L’alcalde accidental, Rafel Peris, amb els organitzadors, ahir.PAERIA

tracking