SEGRE

MÚSICA

Amaral es posa a la butxaca l'Arenal Sound, que va acabar aquest diumenge

Milers de persones van corejar les cançons de grups com Despistaos i Amaral dissabte a la nit.

Milers de persones van corejar les cançons de grups com Despistaos i Amaral dissabte a la nit.EFE/DOMÈNECH CASTELLÓ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Amaral es va ficar dissabte a la nit a la butxaca milers de xavals a l’Arenal Sound després de trencar la bretxa generacional amb un gran espectacle que serà recordat com a part del millor d’aquesta edició del festival. La nit va arrancar marcada per l’encara calor sufocant, de la qual es queixaven tots els assistents i amb l’actuació, amb gran assistència de públic a l’escenari central, de Despistaos.Cantant Física y química van revolucionar els sounders.

El ple es va magnificar quan els saragossans van saltar a l’escenari principal a les 00.45 hores amb el llistó musical alt després del pas del gallec Iván Ferreiro. Centenars de joves corrien des de l’entrada per no perdre’s el xou carregat d’energia capitanejat per Eva Amaral que va convertir en amics tots els assistents després d’arrancar amb Revolución.

La cantant es va mostrar agraïda de “formar part d’aquest cartell i d’aquesta festa” davant d’un públic a qui va agrair l’entrega. 500 vidas, Moriría por vos, Como hablar, Estrella de mar, Hacia lo salvaje, Sin ti no soy nada o Chatarra van sonar a Burriana. Aquest diumenge es va celebrar l’última jornada del festival, amb l’actuació de grups com els catalans Txarango o el raper saragossà Kase-O.

tracking