SEGRE

MÚSICA

Dos mil persones ballen a Cap Roig al so del 'Despacito' de Luis Fonsi

Fonsi, en el concert del Festival de Cap Roig.

Fonsi, en el concert del Festival de Cap Roig.EFE/DAVID BORRAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Luis Fonsi, un dels artistes més d’èxit del moment, es va citar dissabte a la nit amb més de 2.000 entregats seguidors al Festival Cap Roig i els va presentar nous temes del seu pròxim treball intercalats amb les melodies més representatives de la seua carrera musical.

Luis Alfonso Rodríguez López-Cepero, Luis Fonsi, dins de la seua gira internacional Love & Dance World Tour, va arrancar amb unes pinzellades de Tanto para nada, una de les peces del seu nou àlbum. Va ser passada la meitat de l’espectacle quan l’artista va canviar la indumentària per oferir a un públic heterogeni el que havia anat a buscar, el Despacito, davant de l’èxtasi dels assistents.

Després de 19 anys de trajectòria, Fonsi ha arribat dalt de tot i a penes en mig any ha aconseguit batre tot els rècords amb un tema que s’ha convertit en el vídeo més reproduït en la història de YouTube amb 3.000 milions de visites.

Aquest tema, barreja de cúmbia, pop i tendències urbanes, el va gravar al costat del seu compatriota Daddy Yankee i ha aconseguit situar-se al capdamunt de les llistes d’èxits d’un centenar de països.

tracking