SEGRE

MÚSICA

El vídeo del No Surrender Festival, amb 28.000 visualitzacions en tres dies

El certamen va reunir 1.044 fans del Boss

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El vídeo del No Surrender Festival, que va tenir lloc el 8 de juliol a Vilanova de Bellpuig, ha aconseguit 28.000 visites en tot just tres dies, després de ser penjat a YouTube el cap de setmana passat. El certamen va aconseguir un rècord Guinness al reunir 1.004 fans de Bruce Springsteen, The Boss, interpretant a l’uníson la coneguda cançó No Surrender.

Així mateix, van ser al voltant de 4.000 les persones que no van voler perdre’s l’oportunitat d’escoltar-lo i van anar a veure el certamen. La majoria d’intèrprets inscrits van arribar de diversos punts de Catalunya i Espanya i fins i tot des de Roma. Els primers ja van fer acte de presència a les 7 del matí del dia D.

Els organitzadors van aconseguir un rècord amb més d’un miler de persones interpretant ‘No Surrender’

A les 11 es va portar a terme un primer assaig conjunt i a la tarda es van gravar per ordre les bateries, baixos, guitarres, teclats i veus. Els participants portaven la cançó molt assajada de casa, amb la qual cosa va quedar clar que eren fans de Springsteen i només va fer falta tocar-la tres vegades perquè sortís perfecta.

A les 7 de la tarda, els 1.004 músics i cantants van interpretar el No Surrender del Boss, que es va gravar en format de videoclip, el mateix que aquest cap de setmana s’ha penjat a les xarxes. El compositor i músic lleidatà Antoni Tolmos es va encarregar de dirigir els més de mil intèrprets de totes les edats, entre ells el petit Marc de Mollerussa, de quatre anys, a la bateria.

La intenció de l’organitzador, el propietari del bar L’Estoneta-Sala Boss, Josep Maria Pons, era d’enviar una còpia al mateix intèrpret que, segons van afirmar els organizadores, era coneixedor d’aquesta iniciativa, a la qual se’l va convidar, tot i que no hi va acudir, malgrat que en els últims dies no van parar de córrer rumors sobre la possible presència del cantant en el certamen.

Un dels assajos per interpretar ‘No Surrender’, el juliol passat a Vilanova de Bellpuig.

Un dels assajos per interpretar ‘No Surrender’, el juliol passat a Vilanova de Bellpuig.AMADO FORROLLA

tracking