SEGRE

MÚSICA POLÈMICA

Conchita cancel·la un concert al ser vetats els seus músics sirians

Un concert de la cantant austríaca Conchita, que ha cancel·lat la seua actuació a Edimburg.

Un concert de la cantant austríaca Conchita, que ha cancel·lat la seua actuació a Edimburg.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La cantant austríaca Conchita Wurst va cancel·lar la seua actuació prevista per a la nit d’ahir al Festival Internacional d’Edimburg, després que les autoritats britàniques neguessin els visats als integrants del trio sirià Basalt, amb els quals havia de fer el concert.

“A causa del desafortunat fet que els meus amics Amjad, Noor i Almonther, del grup Basalt, no han tingut èxit en la seua sol·licitud de visats per entrar al Regne Unit, jo no actuaré aquesta nit [per ahir]” en el certamen, va anunciar ahir la guanyadora d’Eurovisió de l’any 2014 en el seu compte de Facebook.

“Tots ho lamentem molt, ja que ens feia il·lusió ser allà”, va afegir l’artista, també coneguda per la seua barba. Va explicar que, en lloc d’acudir a la capital escocesa, van enviar un vídeo a Edimburg, que ja està penjat al seu compte de Facebook. Conchita i els músics sirians Amjad Khaboura, Noor Eli Khoury i Almonther Alshoufi havien de presentar en directe la seua cançó Small House, composta per ser cantada en anglès i en àrab, com a aportació austríaca al projecte New European Songbook de la Unió Europea de Radiodifusió. Precisament, el tema del certamen aquest any és la integració i l’intercanvi cultural.

tracking