SEGRE

MÚSICA CERTÀMENS

Una vintena d’inscrits al PopKids en una setmana

El càsting del concert per promocionar el talent vocal acaba el 15 de setembre || Amb cantants d’entre 10 i 17 anys

Els organitzadors durant la presentació a la Paeria.

Els organitzadors durant la presentació a la Paeria.PAERIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

En poc més d’una setmana, els responsables del primer espectacle de pop-rock juvenil, PopKids, per promocionar el talent vocal, han rebut gairebé una vintena de sol·licituds, segons van informar membres de l’organització. Una xifra que de moment els fa presagiar molt bons auguris ja que el termini d’inscripció acaba el pròxim 15 de setembre i s’admetran dotze nens i joves d’entre 10 i 17 anys. Els interessats, procedents de les diferents comarques de Lleida, han enviat un vídeo interpretant una cançó a través de la pàgina web www.popkids.cat. Per als que ho prefereixin, una altra opció serà esperar als dies 2 i 3 de setembre i participar en un càsting presencial. El director musical, el lleidatà José Ramon Madrid, explicava ahir a SEGRE que “de moment, hem rebut material d’un molt alt nivell”. En aquest sentit, va recordar que “nosaltres volem potenciar el talent vocal, per tant no valorem especialment la formació reglada, sinó les aptituds”.

Segons va assenyalar Madrid, encara que els elegits seran finalment dotze, arribar a un centenar d’inscripcions “seria un gran èxit, que al seu torn ens permetria triar amb llibertat”. El músic i guitarrista també va voler posar èmfasi que el PopKids no està pensat com un concurs “més enllà del càsting”, sinó com “una oportunitat perquè els joves puguin mostrar el seu talent vocal acompanyats de músics professionals”, una cosa que succeirà el proper 21 d’octubre amb un concert a l’Auditori Enric Granados.

Els participants han escollit intèrprets molt diversos des de grups catalans fins a internacionals

Drac Màgic Events i la Paeria van presentar la setmana passada el primer PopKids amb l’objectiu de detectar i promoure el talent vocal de nens i joves d’entre deu i disset anys. Per aconseguir-ho , s’ha organitzat un càsting entre el qual es s’escollirà la dotzena de participants. Aquests alumnes participaran en classes i tallers amb músics professionals, liderats per l’excantant de Lax’n’busto Salva Racero. Així mateix, se’ls assignarà un o dos temes perquè puguin preparar-lo i interpretar-lo al concert previst per al 21 d’octubre a l’Auditori Enric Granados. Els acompanyaran a l’escenari deu intèrprets professionals.

El certamen compta amb l’Escola de Música L’Intèrpret, el segell discogràfic Bossa Records i l’escola d’idiomes Inlingua com a mecenes, a més de la col·laboració de la Paeria. Els millors vocalistes del concert seran premiats amb un curs estada de producció musical, d’idiomes o de teatre.

tracking