SEGRE

MÚSICA

Diego el Cigala torna a Peralada amb el seu últim disc, 'Indestructible'

El ‘cantaor’ Diego El Cigala ahir a la nit actuant a Peralada.

El ‘cantaor’ Diego El Cigala ahir a la nit actuant a Peralada.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El mestre del flamenc Diego el Cigala va tornar aquest diumenge a la nit a Peralada per presentar l’últim àlbum, Indestructible (2016), a través del qual va permetre al públic empordanès reviure aquell estiu del 2009, quan va debutar en aquest festival al costat de Tomatito.

El cantant va escollir l’escenari del Parc del Castell del Festival de Peralada per presentar, amb la Cali Big Band, els ritmes més salsers que s’inclouen en el seu repertori, amb cançons com Moreno soy, Amar y vivir, Corazón loco, Periódico de ayer o Ratón.

En la visita a aquest certamen empordanès, l’artista no va deixar passar l’oportunitat d’interpretar Lágrimas negras, el seu tema llegenda que va crear amb Bebo Valdés. Durant unes dos hores, el Cigala va emocionar Peralada i va aixecar el públic de la butaca en més d’una ocasió.

També es va nodrir de l’acompanyament de Jaime Calabuch al piano, al costat del qual va cantar una magnífica versió del Te quiero, te quiero de Nino Bravo o del Nana del caballo grande de Camarón de la Isla. Indestructible va ser el tema que va escollir per tancar el concert.

tracking