SEGRE

VARIS

Agramunt se’n va de Carnaval en ple estiu

La població celebra un concurs de disfresses demà pensat tant per als adults com per als nens || Demostració de caricatures en directe i concerts, altres de les activitats de la jornada

Alguns dels joves participants de la passada edició del Carnaval d’estiu d’Agramunt.

Alguns dels joves participants de la passada edició del Carnaval d’estiu d’Agramunt.SEGRE TÀRREGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Agramunt celebrarà demà dissabte, 19 d’agost, una nova edició del Carnaval d’estiu, organitzat pel local Espai 39 i que ja s’està convertint en tota una tradició tant al municipi com als voltants.

Està previst que el certamen comenci a partir de les 18.00 hores i s’allargui fins ben entrada la nit aprofitant el bon temps d’aquestes dates.

Així doncs, tots els que ho desitgin podran acudir disfressats amb els seus abillaments més originals i divertits i, d’aquesta forma, participar en el concurs de disfresses, del qual s’ha previst una categoria tant per a nens com per a adults. A més, els assistents podran disfrutar d’una amena demostració de caricatures en viu i en directe.

Ja que està previst que la festa s’allargui, també hi ha la possibilitat d’un sopar popular conjunt, que per als adults constarà de meló amb pernil, cassola de tros, beguda i postres, per un preu de catorze euros per persona. Els nens, per un tiquet a meitat de preu, podran disfrutar de macarrons, beguda i postres.

Així mateix, en una festa com aquesta no podia faltar la música. Per aquesta raó hi ha previstes les actuacions del grup de versions integrat pels set membres de Comandants de Tros (CDT), a més de la del DJ Jordi Balagué. CDT farà ballar el públic tant a ritme d’Status Quo com de Brams, passant per Obrint Pas.

tracking