Català Castellà
Registra’t | Iniciar sessió Registra’t Iniciar sessió
Menú Buscar
Cercador de l’Hemeroteca
Segre Segre Premium

TELEVISIÓ ENTREVISTA

«Caiga quien caiga’ va definir l’entreteniment a la TV»

  • J.C.
20/08/2017 a les 05:08
JUANRA BONET | Presentador
Actor, presentador i humorista. Amb quin d’aquests se sent més identificat?M’agrada la comèdia i fer humor, encara que la paraula humorista és molt gran... Diguem que m’agradaria ser un bon pallasso. Fer riure és una de les millors sensacions que es poden tenir.D’on li prové aquesta vena humorística?De petit vaig descobrir el plaer de fer riure. Al col·legi hi havia els estudiosos, els esportistes, el mascle alfa... i jo em vaig quedar amb el paper de graciós. Després, amb 12 anys, vaig començar al teatre i em va enganxar.Quan comença la seua carrera a la televisió?A finals dels noranta, en

La informació de qualitat té un preu

Si ja ets subscriptor, identifica't i tindràs accés a tots els continguts
Si encara no ho ets, compra la subscripció que més encaixa amb tu

Notícia / pàgina

Notícia / pàgina

Comprar
SEGRE en format digital

SEGRE en format digital

Informa't
SEGRE en paper + SEGRE en format digital

SEGRE en paper +
SEGRE en format digital

Informa't
El més...
segrecom Twitter

@segrecom

Envia el teu missatge
Segre
© SEGRE Carrer del Riu, nº 6, 25007, Lleida Telèfon: 973.24.80.00 Fax: 973.24.60.31 email: redaccio@segre.com
Segre Segre