SEGRE

MÚSICA

L'Orfeó Català i el Cor de Cambra canten contra el terror a Londres

L’Orfeó Català i el Cor de Cambra del Palau, dissabte, davant del Royal Albert Hall de Londres.

L’Orfeó Català i el Cor de Cambra del Palau, dissabte, davant del Royal Albert Hall de Londres.TWITTER

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Orfeó Català i el Cor de Cambra del Palau de la Música Catalana van entonar dissabte davant del Royal Albert Hall de Londres un sentit O vos omnes (de Pau Casals) i El Cant de la Senyera, en un petit concert dedicat a les víctimes i familiars dels atemptats de Barcelona i Cambrils.

Dirigits per Simon Halsey, un centenar de cantors van commoure un públic que s’atansava a les portes de l’emblemàtic teatre londinenc per assistir al concert que va dirigir Simon Rattle, en el 123 Festival BBC Proms.

El subdirector dels cors, Pablo Larraz, va explicar que va ser una experiència “molt emotiva”, ja que els atemptats els van sorprendre a Londres just després de protagonitzar un concert a la catedral de Southwark dijous.

Els catalans van sumar les seues veus a les del CBSO Chorus i el London Symphony Chorus al costat de la London Symphony Orchestra, per interpretar Gurrelieder, d’Arnold Schönberg i sota la batuta de Rattle.

Gairebé 200 persones van veure el petit concert improvisat després dels atemptats a les portes del Royal Albert Hall, que va culminar amb el crit de “no tinc por”. A l’inici, el director va explicar el motiu del concert, que va despertar forts aplaudiments del públic.

tracking