SEGRE

FESTIVALS

Porta Ferrada tanca amb 32.000 persones i Torroella, amb el 98% d'ocupació

Concert de Love of Lesbian aquest estiu a Porta Ferrada.

Concert de Love of Lesbian aquest estiu a Porta Ferrada.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El 55è Festival de la Porta Ferrada, que es va celebrar a Sant Feliu de Guíxols entre el 14 de juliol i el 19 d’agost, va tancar amb 32.000 espectadors i les entrades esgotades per a nou espectacles de la programació, segons va informar aquest dilluns el festival.

Els espectacles que van penjar el cartell de sold out van ser els de Toquino & Maria Creuza, Jamie Cullum, Jarabe de Palo + Quercus, Dàmaris Gelabert, Fangoria + La Unión, Antonio Orozco, Andreu Buenafuente, Rosario i Sarah Chang. En la resta dels espectacles es va mantenir un percentatge d’ocupació superior al 80%.

Per la seua part, el Festival de Torroella de Montgrí va concloure la trenta-setena edició amb 13.216 espectadors –prop de 2.000 més que l’any passat– i una ocupació global del 98,6%, ateses les xifres facilitades ahir per l’organització.

Cinc de les tretze propostes artístiques de pagament van esgotar totes les entrades, entre les quals hi havia els dos concerts protagonitzats per Joaquín Achúcarro. El certamen es va celebrar entre el 28 de juliol i diumenge passat, dia 20 d’agost.

tracking