SEGRE

ARTS ESCÈNIQUES PROGRAMACIÓÍNTIMS PRODUCCIONSCENTRE TITELLES LLEIDAAFRO CARIBBEAN COLLECTIVETOMBS CREATIUSFERRAN OROBITGLA TERRASSETA DE PREIXENSPONENT ROOTS SELECTORSTEATRE DEL TALIÓNCARLITOS MIÑARROXIP XAPINCURSIÓ SOCIALTHE TARGARIANSBATBATUKASOUND DE SECÀ

FiraTàrrega amb més accent de Lleida

El certamen comptarà amb la participació de set companyies lleidatanes de teatre contemporani i familiar || Set bandes i col·lectius de discjòqueis de Ponent amenitzaran els concerts de nit

La Terrasseta de Preixens.

La Terrasseta de Preixens.FIRATÀRREGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Fira de Teatre al Carrer de Tàrrega iniciarà el pròxim dia 7 de setembre l’edició número trenta-set amb més grups de Lleida que mai. Fins a catorze companyies lleidatanes formen part aquest any de la programació del certamen, que convertirà durant quatre intenses jornades d’espectacles la capital de l’Urgell en un dels centres neuràlgics de les arts de carrer i el mercat teatral del sud d’Europa. De fet, els catorze grups, col·lectius i bandes musicals lleidatans representaran prop del 25 per cent de les propostes escèniques i musicals de FiraTàrrega 2017.

D’una banda, la programació teatral comptarà amb set companyies de Lleida, dos de dedicades a obres per al públic familiar: el Centre de Titelles de Lleida, amb la seua nova marioneta gegant, Hathi, estrenada en la passada edició de la Fira de Titelles de Lleida, i Xip Xap, amb el seu nou muntatge de marionetes, Transhumància. També hi presentaran nova proposta la companyia lleidatana Íntims Produccions, que ja es va estrenar a FiraTàrrega el 2015 amb Wasted, i que ara torna al certamen amb Pool (No water), i el fadunito Ferran Orobitg, ara en solitari amb Límits. Incursió Social, un projecte sorgit a Juneda, la companyia amateur de Lleida ciutat Teatre del Talión i la firma Tombs Creatius, amb doble proposta (el muntatge El viatge i la instal·lació de jocs de fusta Xics de xerric), completen l’apartat teatral.

En el de la música, La Terrasseta de Preixens, The Targarians, Carlitos Miñarro, Sound de Secà, BATbatuka i els discjòqueis de Ponent Roots i Afro Caribbean Collective s’encarregaran d’animar les nits de Tàrrega durant la fira.

La Terrasseta de Preixens.

La Terrasseta de Preixens.FIRATÀRREGA

La Terrasseta de Preixens.

La Terrasseta de Preixens.FIRATÀRREGA

tracking