SEGRE

CINE CERTAMEN

Redford i Fonda, les estrelles més esperades del Festival de Venècia

L’actor italià Alessandro Broghi i el director de la Mostra, Alberto Barbera, ahir a Venècia.

L’actor italià Alessandro Broghi i el director de la Mostra, Alberto Barbera, ahir a Venècia.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Robert Redford i Jane Fonda són els més esperats de la 74a Mostra de Venècia, que avui obrirà les portes amb Matt Damon i Kristen Wiig com a avançada de dos setmanes de cine i estrelles. Un intens programa que es tancarà amb la concessió del Lleó d’Or a la millor pel·lícula de la competició oficial per un jurat presidit per Annette Bening, però que té a les seccions paral·leles algunes de les cites més interessants del festival. És el cas de la nova versió en 3D del vídeo que John Landis va realitzar el 1983 per al Thriller de

Michael

Jackson.

També fora de competició Our souls at night, protagonitzada per Redford i Fonda, que rebran el Lleó d’Or d’honor d’aquesta edició, cosa que referma l’aposta del festival per conjugar cine d’autor amb grans estrelles.

Aquests dos grans mites del cine s’uniran a noms com els de Jennifer Lawrence, Ethan Hawke, Julianne Moore, Javier Bardem, Penélope Cruz, Isabelle Huppert, Alec Baldwin o Don Johnson. I en el camp de la direcció, Guillermo del Toro (The shape of the water), Darren Aronofsky (Mother!), Stephen Frears (amb un film d’època protagonitzat per Judi Dench) i George Clooney (Suburbicon).

tracking