SEGRE

MÚSICA CONCERTS

Concert de jazz al convent de Sant Bartomeu de Bellpuig

Un moment del concert al convent de Sant Bartomeu.

Un moment del concert al convent de Sant Bartomeu.AYUNTAMIENTO DE BELLPUIG

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El convent de Sant Bartomeu de Bellpuig va acollir ahir el concert de jazz Double BasSing a càrrec de Gemma Abrié i Miquel Àngel Cordero, que van oferir una aposta poc habitual que vol demostrar com des d’una formació petita s’assoleixen resultats de gran complexitat, amb quatre instruments (dos contrabaixos i dos veus) que tenen un gran potencial comunicatiu.

Els intèrprets van explorar diferents formes i estils musicals, des del jazz, passant pel folklore argentí, fins a la cançó d’autor catalana o els Beatles.

El concert formava part del cicle Música als monuments que havia programat per a aquest estiu l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural del departament de Cultura, que incloïa també actes al monestir de Vallbona de les Monges i al de Santes Creus.

Així mateix, també era dins de la programació dels concerts d’estiu de la Ruta del Cister i va comptar amb la col·laboració de tres dels consells comarcals per on passa aquesta ruta, el de l’Alt Camp, la Conca de Barberà i l’Urgell, a banda de l’ajuntament de Bellpuig.

tracking