SEGRE

CINE FESTIVAL

Del Toro i McDonagh, favorits per al Lleó d’Or de la Mostra

El mexicà Guillermo del Toro va presentar la setmana passada a Venècia ‘La forma del agua’.

El mexicà Guillermo del Toro va presentar la setmana passada a Venècia ‘La forma del agua’.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La fantasia de La forma del agua, del mexicà Guillermo del Toro, i el drama amb tocs d’humor negríssim Tres anuncios a las afueras de Ebbing, Missouri, del britànic Martin McDonagh, són les dos grans favorites per guanyar avui el Lleó d’Or de la 74 Mostra de Venècia.

Són les dos pel·lícules que més unanimitat han concitat en aquesta edició del festival tant entre els crítics com entre el públic. El preciós conte de Del Toro, una història d’amor entre una dona muda (Sally Hawkins) i una criatura marina als Estats Units als 60, va ser molt ben rebut a Venècia. Igual que la cinta de McDonagh, una història protagonitzada per Frances McDormand, una dona que busca justícia després de la violació i assassinat de la seua filla i que barreja drama, thriller i humor.

També compta amb suports Mektoub, My Love: Canto Uno, del francotunisià Abdellatif Kechiche, que narra l’estiu d’un grup de joves a França als anys noranta. Són les pel·lícules més destacades d’una Mostra en una competició també amb films notables com Suburbicon, de George Clooney; Una vida en grande, d’Alexander Payne; First Reformed, de Paul Schrader; o Madre!, de Darren Aronofsky.

tracking