SEGRE

GUIA

‘Hathi’, un elefant itinerant per al públic infantil

Bona acollida del projecte del Centre de Titelles de Lleida || Carlitos Miñarro abaixa el teló de la 37a Fira de Teatre al Carrer

‘Hathi’ es va representar a l’Espai Ondara Park, pensat per als més petits.

‘Hathi’ es va representar a l’Espai Ondara Park, pensat per als més petits.SEGRE TÀRREGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Centre de Titelles de Lleida va presentar a FiraTàrrega Hathi, un gran elefant mòbil construït per l’artista de Cervera Xavi Badia. És la desena producció pròpia estrenada pel Centre de Titelles de Lleida en els seus 30 anys d’història però la primera obra itinerant de carrer, les anteriors s’havien ideat per representar-se en un escenari.

El projecte s’ha mogut aquests dies per l’Espai Reguer, ideat especialment per al públic infantil i familiar, que és una de les especialitats del certamen en els últims anys. L’elefant interactua amb el públic al ritme de la música hindú per difondre entre els més petits el respecte envers els animals. Ahir a la tarda el fort vent va impedir que dugués a terme la seua última actuació.

Dels grups de Lleida que van actuar ahir diumenge val a destacar la participació de Teatre de Talión. La companyia es va adjudicar aquest any el 29è Concurs de Teatre Amateur Ciutat de Tàrrega, la qual cosa els dóna el bitllet per estar presents a la programació de la fira. És la primera vegada que una companyia de Lleida guanya el prestigiós concurs. Va oferir La venganza de don Mendo al Teatre Ateneu.

Ahir també va actuar Ferran Orobitg, amb el projecte Límits. Orobitg és membre de la companyia Fadunito, que ja ha actuat en nombroses ocasions a FiraTàrrega. En aquesta edició de la fira ha optat per fer-ho en solitari amb un projecte que afronta les pors i també les barreres que ens imposa la nostra cultura.

La Fira de Teatre de Tàrrega va tancar la 37a edició amb l’actuació del músic de Tàrrega Carlitos Miñarro, que va presentar el seu darrer disc, Impuls. Val a dir que aquest any l’organització del certamen ha fet una aposta per la música, i ha recuperat així un dels valors originals de la fira.

tracking