SEGRE

FiraTàrrega va tancar l'edició 2017 amb un 83% d'ocupació

Es van vendre 7.330 entrades

La clown Cristina Solé va posar el públic de FiraTàrrega als seus peus amb l’espectacle còmic ‘Wetfloor’, que va omplir de públic la plaça Major de Tàrrega.

La clown Cristina Solé va posar el públic de FiraTàrrega als seus peus amb l’espectacle còmic ‘Wetfloor’, que va omplir de públic la plaça Major de Tàrrega.SEGRE-TÀRREGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

FiraTàrrega va tancar la seua edició 2017, que es va celebrar del 7 al 10 de setembre, amb un 83,6% d’ocupació. Segons les dades publicades aquest dimecres per l’organització, es van vendre 7.330 entrades i es van repartir 5.054 invitacions per a professionals, la qual cosa dóna una xifra total d'ocupació de 12.384 localitats

Pel que fa a la participació artística, s'han dut a terme un total de 261 representacions de 54 espectacles, de 52 companyies nacionals i internacionals. S'ha comptat amb la participació de 476 artistes d'arreu del món, que han actuat en 23 espais d'exhibició diferents.

La propera edició de FiraTàrrega tindrà lloc del 6 al 9 de setembre de 2018 i se centrarà en la dimensió i el caràcter de l'espai públic, tancant el trienni que subratlla les particularitats de les arts de carrer.

tracking