SEGRE

La Fira de Teatre de Titelles, premi internacional Ciutat de Lleida

Imatges de la Fira de Titelles de Lleida, 2017

Fira de titelles 2017Amado Forrolla / Magdalena Altisent

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Paeria ha atorgat aquest dijous a la Fira de Teatre de Titelles de Lleida el Premi Internacional Ciutat de Lleida 2017, un guardó que arriba a la seua novena edició i que enguany reconeix la trajèctoria del certamen impulsat pel Centre de Titelles de Lleida el 1990.

Amb aquest premi es reconeix públicament i institucional la trajectòria de persones, institucions, empreses o entitats de la societat civil que hagin destacat per la seva aportació al coneixement o el ressò internacional de Lleida i el seu entorn geogràfic a través de treballs dins dels àmbits acadèmic, científic, econòmic, social o cultural.

La presidenta del jurat del premi, la periodista Rosa Maria Calaf, ha explicat que enguany s’han presentat 7 candidatures, 4 més que l’any 2016, i ha remarcat que s’ha valorat, molt especialment, “la consolidació de la fira i la seva trajectòria que ha demostrat el valor que té i, sobretot, la capacitat d’atraure i acollir companyies estrangeres. A més ha estat presentada internacionalment en altres fires i, per tant, demostra que porta el nom de Lleida arreu”. Calaf ha afegit que “amb la concessió del premi a la Fira hem apostat pel teatre de carrer, adreçat molt especialment als infants, i que té molt a veure en mantenir les tradicions”

Per la seva part, l’alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha felicitat el Centre de Titelles de Lleida pel guardó i ha agraït al jurat la seva tasca i “així com el prestigi que atorguen al premi”.

tracking