SEGRE

CULTURA FESTIVAL

‘Els Matins de la Cua’, amb música i gastronomia a Fondarella

El grup EnCantades va actuar ahir en una proposta que va barrejar música amb gastronomia.

El grup EnCantades va actuar ahir en una proposta que va barrejar música amb gastronomia.ÀNGEL PÉREZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Cal Viudes, a Fondarella, va acollir ahir al matí la primera sessió d’Els Matins de la Cua, en el marc de cicle artístic Cua d’Estiu. Per segon any consecutiu, es va oferir un tast de productes de proximitat amb diferents actuacions.

Ahir va ser el torn d’EnCantades, en un concert que incloïa un tast de productes de l’empresa Mos de Tros, de Vallverd d’Urgell, i Formatges Camps, del Palau d’Anglesola.

Així mateix, Cua d’Estiu va tornar dissabte a la nit a omplir i emocionar molt particularment amb el concert del compositor de Castellserà David Pradas, que va estrenar el seu últim treball, Umbilical. Piano i videoprojeccions, música de composició pròpia inspirada en tot el procés de l’embaràs. Un piano gegant va servir de pantalla per projectar un màping inspirat en els moments de la gestació.

El cap de setmana va començar divendres amb l’actuació de Cametes Teatre en el nou espai habilitat a Cal Combelles. El festival continuarà divendres vinent amb l’actuació del cantautor Roger Mas, que tindrà lloc a partir de les 21.00 hores a Cal Ros.

L’endemà dissabte, a la mateixa hora i al mateix espai, serà el torn de Renaldo & Clara i, diumenge al migdia, actuarà Sons de Sobretaula.

tracking