SEGRE

LITERATURA CONCURS

SEGRE entrega avui els premis dels Relats d'Estiu

A Alice Tapiol, de Benavent, i Alfred Barrau, de Lleida || A les 18.00 a la inauguració del curs de l’Escola d’Escriptura

SEGRE entrega avui els premis dels Relats d'Estiu

SEGRE entrega avui els premis dels Relats d'Estiu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Cafè del Teatre acollirà avui a les 18.00 la inauguració de curs de l’Escola d’Escriptura de Lleida, un acte conduït per la periodista Núria Mora durant el qual s’entregaran els premis als millors Relats d’Estiu de SEGRE. Alice Tapiol Breeze, de Benavent de Segrià, és la guanyadora del premi del jurat pel seu text Cesària d’una nit d’estiu, que li valdrà una matrícula per a un curs de l’Escola d’Escriptura de Lleida i una subscripció semestral prèmium a l’edició digital de SEGRE.

El jurat, format per Mertxe París, Rosario Curiel i Teresa Muñoz, escriptores i professores de l’Escola d’Escriptura de Lleida, i el també novel·lista i director executiu de SEGRE, Juan Cal, va triar el relat d’Alice Tapiol d’entre els 75 presentats a concurs. D’aquests textos, es va fer una primera selecció de 35, que van ser publicats simultàniament a SEGRE.com perquè els lectors també poguessin donar-hi el seu veredicte.

La cantautora Meritxell Gené oferirà un petit concert en el transcurs de l’acte, obert al públic

El premi del públic va ser per a Alfred Barrau, de Lleida, pel relat No hauries d’haver vingut, que va obtenir 374 vots. Barrau s’emportarà una estada per a dos persones a l’Hotel Guitart Grand Passage de Barcelona, de quatre estrelles, en règim d’allotjament i esmorzar, així com una subscripció prèmium a SEGRE digital.

Molt a prop es va quedar Montse Zanuy per La caixa màgica (337 vots), que també tindrà una subscripció semestral a SEGRE.com, com la resta de finalistes, que igualment van poder llegir-se en l’edició impresa de SEGRE del 30 de juliol al 2 de setembre.

Els relats es van il·lustrar amb imatges dels instagràmers de la gran comunitat que utilitza el hashtag #cerclesegre. Una foto de @Phaulife es va publicar al costat del relat d’Alice Tapiol, mentre que @carli_tos és l’autor de la fotografia que va il·lustrar el de Barrau.

L’Escola d’Escriptura de Lleida, que dirigeix Núria Serrate, compleix dos anys i ho celebra amb una festa oberta a la ciutat en la qual la cantautora Meritxell Gené oferirà un petit recital.

Alice Tapiol i Alfred Barrau, guanyadors del concurs.

Alice Tapiol i Alfred Barrau, guanyadors del concurs.SEGRE

Alice Tapiol i Alfred Barrau, guanyadors del concurs.

Alice Tapiol i Alfred Barrau, guanyadors del concurs.SEGRE

tracking