SEGRE

ARTS ESCÈNIQUES TEMPORADA

El musical del Club Banyetes estrena el curs de la Llotja

Èxit de la venda anticipada en el concert de Dani Martín

‘Plutó, el musical malèfic’, ahir a la Llotja, aventures infantils que podran veure’s avui novament.

‘Plutó, el musical malèfic’, ahir a la Llotja, aventures infantils que podran veure’s avui novament.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La nova temporada de tardor-hivern del teatre de la Llotja de Lleida va arrancar ahir amb un espectacle destinat al públic familiar, Plutó, el musical malèfic, que es repetirà avui diumenge a les 12.00 hores (12 €). Es tracta d’un muntatge amb els personatges del Club Banyetes, amb coreografia i direcció artística de Maria Salarich, amb el qual els més petits podran gaudir de les noves cançons del Banyetes. La novetat del musical és la col·laboració per part de músics professionals i la música de l’espectacle en directe.

La nova temporada de la Llotja té previst un cartell d’espectacles fins al gener amb una vintena de cites entre música, dansa i teatre. Algunes ja gaudeixen d’un èxit assegurat de públic d’acord amb la venda anticipada d’entrades. De fet, el concert que oferirà Dani Martín el 28 d’octubre compta amb un ple garantit. A falta de més d’un mes perquè l’antic líder d’El Canto del Loco presenti a Lleida els temes del seu últim disc, La Montaña Rusa, tot just queda una vintena d’entrades a la venda de les gairebé mil de l’aforament del teatre.

Per la seua part, els guanyadors del concurs de dansa urbana The Best On de l’any passat, Supa Staff, ja han omplert gairebé les dos terceres parts de l’aforament per a l’espectacle Grease Reloaded del dia 15 d’octubre.

tracking