SEGRE

El Musiquem Lleida programa activitats paral·leles per arribar a nous públics

El festival, organitzat per la Coral Shalom, tindrà lloc del 6 al 8 d’octubre amb 23 actuacions d’11 grups

La presentació del Musiquem Lleida

El Musiquem Lleida programa activitats paral·leles per arribar a nous públicsAdrià Ropero

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La 12a edició del festival internacional Musiquem Lleida se celebrarà del 6 al 8 d’octubre amb 23 concerts d’11 grups d’arreu del món. Com a novetat, aquest any el Musiquem incorpora activitats paral·leles en les que s’han involucrat la Federació d’Hostaleria de Lleida, el Gremi de Forners, el Gremi de Llibreters, entre altres sectors vinculats amb la música com ara el cinema, la gastronomia o l’educació. “Volem encomanar a Lleida i als lleidatans aquest esperit comunitari de la música, per això el + Musiquem és una excusa perfecta perquè la inspiració de la música arribi a tot arreu: al cinema, als restaurants, a les fleques o a la Biblioteca”, ha explicat la directora del Musiquem Lleida i de la Coral Shalom, Carme Valls.

El festival tindrà lloc a Lleida ciutat però també a diferents localitats lleidatanes, com El Vilosell, Torrebesses, La Granja d’Escarp o Térmens

Les postres del Musiquem i actuacions en viu als restaurants

Amb motiu del festival, el Gremi de Forners de Lleida ha ideat un “músic” del Musiquem que s’ha pogut tastar avui en el marc de la roda de premsa de presentació del festival i que se servirà als establiments del gremi els dies del festival.

D’altra banda, diferents restaurants de la ciutat (Teresa Carles, Bar Bodega Blasi, Restaurant Ferreruela, L’Estel de la Mercè, el Restaurant Bonum o la Cafeteria del Col·legi d’Arquitectes) oferiran música en viu, que interpretaran grups de música de cambra del Conservatori, que s’implica per primera vegada en el festival.

Grups internacionals

Un total d’11 formacions musicals d’arreu del món oferiran 23 actuacions al llarg de tres dies: del 6 al 8 d’octubre. Són agrupacions de Mèxic, Portugal, Bulgària i de diferents indrets de l’Estat espanyol que ompliran de música els carrers i places de Lleida i comarques al llarg de tres dies.

Destaca el concert de cloenda, que tindrà lloc el diumenge 8 d’octubre a l’Auditori Enric Granados a càrrec de la Coral Shalom i cantaires convidats, solistes vocals, José Luis Ríos al piano i l’Orquestra del festival Musiquem Lleida, dirigits per Robert Faltus. El mateix concert es podrà gaudir els dies 22 i 28 d’octubre a les localitats de La Granja d’Escarp i Térmens, respectivament.

Més informació clicant a la imatge:

tracking