SEGRE

MÚSICA CONCERT

La música dels Rolling Stones pren l’Estadi Olímpic

Barcelona, l’única parada a Espanya

Els Rolling, amb Mick Jagger al capdavant, van entusiasmar ahir a la nit més de 50.000 fans a Barcelona.

Els Rolling, amb Mick Jagger al capdavant, van entusiasmar ahir a la nit més de 50.000 fans a Barcelona.ANDREU DALMAU/EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La banda britànica The Rolling Stones va prendre ahir a la nit l’Estadi Olímpic de Barcelona en el que va ser l’únic concert a Espanya dins de la gira europea Stones-No Filter. La icònica banda de rock va tornar ahir a la nit a la capital catalana per a delit dels fans en una exhibició per a la qual no va quedar ni una sola entrada a la venda, amb 40.000 seguidors incondicionals omplint el recinte. Ses Satàniques Majestats (Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts i Ronnie Wood) van pujar a l’escenari instal·lat per a l’ocasió amb un repertori ple de clàssics com Gimme Shelter, Paint It, Black, Jumpin’Jack Flash, Tumbling Dice o Brown Sugar, a més d’un parell de temes sorpresa, un dels quals escollit pel mateix públic a través d’una votació al web oficial. No obstant, no va faltar la polèmica, ja que alguns assistents es van queixar pel control de les bosses.

El concert d’ahir a la nit va ser el sisè que ofereixen a Barcelona des que la van visitar per primera vegada l’any 1977. La gira recalarà a dotze ciutats i farà doblet a París, on tancaran el tour.

tracking