SEGRE

FESTIVALS ESPECTACLES

L'Home Llop & The Astramats clausuren la sisena Cua d'Estiu

L'Home Llop & The Astramats clausuren la sisena Cua d'Estiu

L'Home Llop & The Astramats clausuren la sisena Cua d'EstiuÁngel Pérez

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’Home Llop & The Astramats van tancar aquest dissabte a la nit la sisena edició del festival de petit format Cua d’Estiu de Fondarella amb un concert que posava el punt final a deu espectacles de música i teatre amb un gran èxit de públic. Els organitzadors ja pensen en la setena edició, en la qual preveuen ampliar el festival a nous públics, amb la incorporació de programació infantil i nous escenaris.

Des de l’organització es considera el festival plenament consolidat, amb un públic heterogeni i fidel que, espectacle rere espectacle, no falta a la cita. Posar en relleu cultura i patrimoni és l’objectiu principal del Cua d’Estiu, que aquest any ha presentat deu espectacles (set de música i tres de teatre).

Els espectacles han tingut lloc els divendres i dissabtes de setembre, a les 21.00 i a les 12.00 hores les matinals dels diumenges. Per segon any consecutiu, els diumenges, el Ka Cua ha ofert actuacions i tastos amb productes de proximitat, a càrrec de l’empresa Mos de Tros de Vallverd d’Urgell i Formatges Camps del Palau.

Els promotors són la companyia Teatre de Butxaca i la productora musical La Gata Roja. Compta amb el suport de l’ajuntament de Fondarella, la Diputació i l’Institut d’Estudis Ilerdencs.

tracking